V.A.V.O. 1941 - 1964

slideshow

Welkom op de webpage van V.A.V.O.

Op deze website kunt u van alles over de vereniging V.A.V.O. lezen en te weten komen. De Vavo heeft bestaan van 1941 tot 1964, voor het uitgebreide verhaal en dus ook de voorgeschiedenis kunt u op de link van vavohistorie in het menu klikken plus de prachtige foto's uit het fotoboek bekijken.

Luister ook eens naar het VAVO lied (orgineel Sioux City Sue) waar het vavo liedje van af is geleid beluisteren door op de link hiernaast te klikken Sioux City Sue
en door op hier kunt u de tekst lezen

Nu nieuw op de website van de V.A.V.O. het document Foto collectie autobussen HKIJ verkregen via C.S.M. Goes.

De website is per 18-04-2019 als volgt aangapast:

Doelstelling

De VAVO vereniging heeft tot doel om de historie van de V.A.V.O. levend te houden door zoveel mogelijk informatie over de VAVO te verzamelen en vervolgens beschikbaar te stellen voor geinteresseerden. Het organiseren van: bijeenkomsten voor het uitwisselen van gegevens, ritjes naar oude V.A.V.O.   bestemmingen en/of bezienswaardigeheden, zoektochten naar V.A.V.O. relikwieen    behoort ook tot haar activiteiten.
VAVO liefhebbers zijn oud V.A.V.O. medewerkers of familie daarvan of oud Schoonhovenaren of kortweg mensen die zich aangetrokken voelen tot de VAVO familie. Men kan lid worden van de V.A.V.O. vereniging door middel van aanmelding per e-mail of per post. Eenmaal ingeschreven wordt u een code bezorgd waarmee u kunt inloggen op de V.A.V.O. website. De ledencommissie beoordeelt vooraf of u VAVO bloed bezit en daarmee kan worden toegelaten.

Bestuur:
Voorzitter: Willem Verhoef
Vice voorzitter: Gary van den Camp
Secretaris: Willem Hakkesteegt
Webmaster: Robbert Verhoef

Wij hebben ons best gedaan om auteurs van tekst(onderdelen) dan wel foto's te achterhalen. Meent u recht te hebben als auteur, neemt u dan s.v.p. contact met ons op.